Meny

Smarta hem - MULTIROOM

SMARTA HEM OCH MULTIROOM

Vill du ha ljud i hela hemmet, eller kanske i alla fall i mer än ett rum? Vi hjälper dig. Det finns inget som kan slå känslan av att på ett smidigt sätt kunna lyssna på sina favoritlåtar oberoende av vilket rum man är i. Lite svag morgonmusik i sovrummet, de senaste hitsen i köket när du lagar mat, eller till och med i duschen på morgonen. Multiroom är inte svårt, men det kräver viss planering. Planering som vi hjälper dig med.


Planering av multi-room-lösningar

Hos oss på Harry Carlssons så har vi lång erfarenhet av planering och konfigurering av ljud och bild i flera rum, eller multiroom som det också kallas. Vi är gärna med så tidigt som möjligt i din planering, och för dig som bygger/renoverar så är vi gärna med i redan vid projektering och planering. Boka in ett planeringsmöte med oss, ta med dina ritningar och ideer så hjälper vi dig att hitta den perfekta lösningen för just dig.

Förutom planering av projekt har vi även egna installatörer. Vi erbjuder även avbetalning för Privat kunder.


YAMAHA

MusicCast

MusicCast är en revolution inom nätverksljud. Du kan använda alla dina MusicCast produkter tillsammans - eller separat, du bestämmer. Du kontrollerar allt från en och samma app, designad för att vara innovativ, snabb och enkel att använda. Om du väljer en soundbar, en trådlös högtalare, en AV Receiver eller HiFi komponenter spelar ingen roll, du väljer och matchar ihop det som passar dig och ditt hem bäst. Du kan även senare bygga ut ditt system. MusicCast ger alla, allt, överallt.


Allt är anslutet
Spela upp innehåll från en annan MusicCast enhet, eller från en Blu-ray eller CD-spelare som är ansluten till en MusicCast produkt – all musik blir tillgänglig i alla rum i huset. Om du har musik lagrad på en PC eller NAS kan du via DLNA spela upp den musiken också, allt som krävs är att det är anslutet till samma nätverk.

Spela musik via Bluetooth® eller från någon streamingtjänst
Strema musik direkt från din smartphone eller surfplatta via Bluetooth eller AirPlay. Du kommer åt ett nästan obegränsat innehåll från kommersiella streamingtjänster. Använd MusicCast CONTROLLER appen för att pausa / spela och justera volymen från din smarta enhet.
Samt skicka ut ljud via Bluetooth