Meny

Kök

Vi ritar ditt nya kök

Välkomna till Harry Carlssons i Visby, vi hjälper dig hela vägen från idé till ditt nya kök.

Kontakta oss direkt

Ingela
0498-207000
Ingela@harrycarlssons.se


Angelica
0498-473464
Angelica@harrycarlssons.se


Butiken 0498-207000

Om våra köksleverantörerSmedstorp Kök – tradition och förnyelse

Vi vårdar det gamla hantverket. Vi tror på kvalitet och traditionellt hantverk i samspel med modern utveckling och digital utrustning. Vi tycker om att utveckla nya produkter genom att prova nya material och samarbeta med framstående formgivare.

Utvecklingen inom köksinredning medför ständigt nya funktioner och innovationer.
Det gör dagens kök till lättarbetade, snabbstädade och ergonomiskt riktiga arbetsplatser. Trender, färger, material och design förändras ständigt – men vi är noga med att behålla och slå vakt om vår långa hantverkstradition och kvalitetstänkande.


Österlen – naturnära och inspirerande

Vi har tillverkat våra kök mitt på det vackra Österlen sedan 1945.
Vi verkar i Smedstorp där äppelträdens blomning inspirerar på vårkanten, näktergalen sjunger på sommaren och det fantastiska ljuset ger lust och motivation. Därför är vi varsamma med vår natur.

Vi väljer alltid våra underleverantörer med stor hänsyn till miljön och arbetar med miljömärkta råmaterial i våra vita stommar. De klarar de hårda miljökrav som ställs på en produkt för att den ska få kallas Svanenmärkt, en av världens mest krävande miljömörkningar.

Kvalitet kan aldrig bli omodernt

Smedstorp ägs och drivs sedan år 2000 av Luigi Bellan som arbetat med kök under större delen av sitt yrkesliv.

www.smedstorp.se


Inte långt ifrån Varberg, ca 3 mil österut på gränsen till Småland, ligger en ort som heter Kungsäter. Här finns vi – Kungsäter Kök. I flera generationer har vi byggt kök här.

Om du uppskattar svensktillverkad kvalitet, flexibilitet och leveranssäkerhet har du hittat rätt. Vi har nämligen bestämt att kvalitet skall vara Nummer 1 av våra konkurrensfördelar när vi väljer både råvaror och samarbetspartners. Det var ett enkelt beslut eftersom vi producerar nästan allt själva här i Kungsäter i Halland, med virke som växt nästgårds i generationer, och vi har aldrig haft en tanke på att tumma på hur eller vad vi tillverkar. Och helst svenskt om vi får välja.

Nu växer förstås inte valnöt runt hörnet, så vissa träslag måste naturligtvis inhandlas utifrån, men då är det fortfarande kvaliteten som i första hand får avgöra inköpta varor och tjänster. Lägg därtill vår förmåga att kunna anpassa köket till just dina mått, vinklar och önskemål så har du möjlighet att få ett unikt, personligt kök. Kvalitet är dock inte bara hårdvara och hantverk. Vi är väldigt måna om kemin mellan oss och våra kunder. Båda parter skall vara nöjda efter avslutad affär.

Kungsäter Kök AB ägs av Culinarum Group AB som äger flera Svenska köksvarumärken i premiumsegmentet. Ägarna till Culinarum Group AB är operativt verksamma i bolagen.

www.kungsaterkok.se
Kommer snart!

Inom kort så kommer vi även att lansera en ny köksleverantör, Bäcklunda kök.
Hög kvalitet för dig som vill kunna sätta upp köket till helgen!
- Lägre priser
- Platta paket
- Snabba leveranser