Meny

Vitvaror

HUSQVARNA Vitvaror

PREMIUM 1689
Husqvarna kök och tvätt är inget mindre än ren perfektion i fråga om teknologi, funktion och design. Spisen med fullständig precision, den gränslösa hällen, en tyst diskmaskin, kyl och frys med is och vatten i dörren, de proffsiga inbyggnadsugnarna, den lyxiga espressomaskinen och de skonsamma tvättmaskinerna och torktumlarna.

Alla är de utformade för att göra livet bekvämare, mer effektivt och roligare! Det som tidigare kanske kändes som ett arbete är nu ett rent nöje. Full kontroll och optimala resultat gör dig snart till ett proffs både i köket och tvättstugan.

Den stilrena och vackra designen sätter guldkant på tillvaron och risken man får ta är att vänner gärna stannar länge... För att känslan ska vara bra hela vägen vill vi berätta att produkterna är energisnåla och producerade på ett sätt som påverkar miljön så lite som möjligt.

Detta är Husqvarna Premium 1689. 1689 då? Det var helt enkelt året då Husqvarna startade sin tillverkning. Det skedde i ett litet kruthus i staden Huskvarna och handlade då inte så värst mycket om vitvaror utan mer om väloljade vapen till Karl XIs armé. Läs mer om Husqvarnas spännande historia på www.husqvarna-electrolux.se