Meny

Hemelektronik

I över 70 år, har Samsung ägnats åt att göra en bättre värld genom olika företag som idag omfattar avancerad teknik, halvledare, skyskrapa och anläggningsbyggnad, petrokemi, mode, medicin, ekonomi, hotell och mer. Samsung flaggskepp företag, Samsung Elektronik, leder den globala marknaden för högteknologisk elektronik tillverkning och digitala medier. www.samsung.se
Vi har allt ifrån Tv, hemmabio, stereo, datorer, surfplattor, mobiltelefoner med mera i butiken.
 

.

Sedan flera decennier är Panasonic Corporation klassificerat som en av de största och framgångsrikaste medspelarna i elektronikbranschen. Koncernen omfattar över 630 företag och nära 367 000 medarbetare. Här följer en presentation av några av koncernens olika aspekter.

När Konosuke Matsushita startade företaget "Matsushita Electric" i sin lilla lägenhet på 13 kvadratmeter år 1918 kunde han knappast gissa att det skulle utvecklas till ett globalt elektronikföretag. En stor mängd upptäckter har kommit till tack vare denne man, allt från elektriska strykjärn till världens minsta radio, till tvättmaskiner till televisionsapparater. Hans idéer, filosofi och kariskmatiska ledarstil utgör själva grunden för vår framgångsberättelse som omfattas av ett stort antal produktutvecklingar och patent. Och Panasonic fortsätter verksamheten i enlighet med hans vision.

Namnet "Panasonic" skapades år 1955. Det består av orden "Pan" (grekiska för "allt") och "Sonic" ("ljud"). Namnet symboliserar det utmärkta ljudet i HiFi-produkter som på den tiden gav Panasonic företag internationell berömmelse.
Vi har allt ifrån stereo och HiFi till tv och hemmabiosystem med mera i butiken.